☰ Menu

Gouden BruiloftGouden Bruiloft

Een Gouden bruiloft in Eindhoven. Feestelijkheden genoeg, op straat, maar ook in de Heilig Hartkerk in de Ploegstraat. Maar om wie gaat het hier, en wanneer was dit? Heeft u de gouden tip?

Uw reacties


 

Foto 05

Deze foto is genomen op de speelplaats van de kleuterschool aan de Ploegstraat. Deze grensde aan de achterzijde van de Edenstraat. Vergelijk met eindhoven-in-beeld foto nr. 7761.

Toegevoegd door Janny Coenen-van Bussel op 20 mei 2018

Foto 02

Edenstraat , links de Brandweer Kazerne en recht de Kweekschool Cor Jezu.

Toegevoegd door mieke op 20 mei 2018

Foto 03

Edenstraat met rechts de Akkerstraat

Toegevoegd door mieke op 20 mei 2018

Foto 01

Heb de zelfde foto in bezit het zijn mijn overgrootouders Fam. Smulders uit de edenstraat te eindhoven bijnaam de Zager zijn ook de overgrootouders van Edwin Smulders de pers fotograaf

Toegevoegd door Jeanne van Hulsel-Sanders op 19 mei 2018

Toon meer reacties
Toon minder reacties

Reactie plaatsen


 

Mijn reactie heeft betrekking op:Laatst toegevoegd560009aWEB.jpg

Gouden Bruiloft

Een Gouden bruiloft in Eindhoven. Feestelijkheden genoeg, op straat, maar ook in de Heilig Hartkerk in de Ploegstraat. Maar om wie gaat het hier, en wanneer was dit? Heeft u de gouden tip?


foto2_1.jpg

De vlaggen uit!

De vlaggen uit. Vanwege deze prachtige foto's? Zou kunnen, ware het niet dat het hier gebeurde vanwege de beslissing van de tweede kamer om Eindhoven als vestigingsplaats aan te wijzen voor een TH! Wat zegt u daarover?


560000e1_kopie.jpg

Het huis bij de kerk

Een prachtige zomerdag in, naar het zich laat aanzien, Uden. De kerk op de achtergrond lijkt namelijk verdacht veel op de door Carl Weber ontworpen de Sint-Petruskerk daar. Deze Weber was ook de architect van de Sint-Brigidakerk in Geldrop, en de Heilige Naam Jezuskerk in Lierop. De gelijkenissen zijn niet te ontkennen. Is deze veronderstelling correct?


Vlaggen

Begraafplaats

Op de bijgeleverde informatie van deze reeks negatieven stond geschreven dat het hier zou gaan om Herdertuin, Woensel, begraafplaats. Het lijkt hier inderdaad te gaan om de Gemeentelijke begraafplaats Woensel. Het meest voor de hand liggend zou zijn dat het hier de jaarlijkse dodenherdenking betreft.

Fotovisie maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x